Ένταση στο Δημοτικό Συμβούλιο για το μπάσκετ του Πανιωνίου

dimarxos

Μία απάντηση του Δημάρχου Ν. Σμύρνης Σταύρου Τζουλάκη σχετικά με το μπάσκετ του Πανιωνίου δημιούργησε ένταση στο Δημοτικό Συμβούλιο της Ν. Σμύρνης, την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιώργος Κουτελάκης έθεσε, μεταξύ άλλων ερωτήσεων, το θέμα του μπασκετικού Πανιωνίου. Ο κ. Κουτελάκης ρώτησε το Δήμαρχο τι προτίθεται να κάνει σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα και αν θα βοηθήσει στην κινητοποίηση που γίνεται για τη συγκέντρωση χρημάτων κλπ. έτσι ώστε ο Πανιώνιος να αγωνισθεί στην Α1.

Ο Δήμαρχος Ν. Σμύρνης στην απάντηση του είπε ότι δεν τον έχει ενημερώσει κανείς για το όλο θέμα και πως αν ενημερωθεί ίσως βοηθήσει «ακολουθώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες».

Η απάντηση αυτή του Δημάρχου «άναψε φωτιές» στην αίθουσα, αφού τόσο ο κ. Κουτελάκης όσο και άλλα μέλη του Συμβουλίου θεώρησαν την απάντηση αυτή μη επαρκή, ιδιαίτερα λόγω του γεγονότος ότι ένας εκ των Αντιδημάρχων ο Πολύδωρος Συρίγος παίζει ενεργό ρόλο στις εξελίξεις και είναι μέλος της προσωρινής διοικούσας επιτροπής της ΚΑΕ Πανιώνιος. Μάλιστα ο κ. Κουτελάκης εξήρε το ρόλο του κ. Συρίγου και του έδωσε συγχαρητήρια για την προσπάθεια του. Τα μέλη της αντιπολίτευσης κατηγόρησαν τον Δήμαρχο ότι «ζει σε άλλη πόλη» και ότι «τους εμπαίζει με την απάντηση του».

Στην ένταση που προκλήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Θοδωρής Καστόρης αποχώρησε από την αίθουσα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Γιώργος Κουτελάκης
Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γ. Κουτελάκης
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s