Ηλεκτρονικές πληρωμές οφειλών στο Δήμο Ν. Σμύρνης

 

logo_dimos

Με ανακοίνωση του ο Δήμος Ν. Σμύρνης γνωστοποίησε την ένταξη του στο σύστημα ΔΙΑΣ, γεγονός που δίνει πλέον τη δυνατότητα στους πολίτες να πληρώνουν τυχόν οφειλές τους ηλεκτρονικά.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο τύπου του Δήμου:

«Σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Νέας Σμύρνης έχει ενταχθεί στο σύστημα διατραπεζικών συναλλαγών (ΔΙΑΣ) για την εξόφληση των οφειλών προς το Δήμο μέσω της ευέλικτης διαδικτυακής πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών (e-banking).

Με τον τρόπο αυτό παρέχεται πλέον η δυνατότητα σε κάθε δημότη μας να εξοφλήσει ηλεκτρονικά τις βεβαιωμένες οφειλές του προς το Δήμο, με τη χρήση κωδικών πληρωμής μέσω των δικτύων εξυπηρέτησης της Eurobank και τρίτων τραπεζών με χρέωση λογαριασμού καθώς και μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας.

Ο συγκεκριμένος κωδικός οφειλής αναγράφεται στις ατομικές ειδοποιήσεις για βεβαιωμένες οφειλές που αποστέλλονται από την Ειδική Ταμειακή Υπηρεσία του Δήμου και αφορούν όλες τις κατηγορίες οφειλών από τέλη, φόρους, δικαιώματα, εισφορές καθώς και τα συμβεβαιούμενα ή αυτοτελή πρόστιμα με τις αναλογούσες προσαυξήσεις αυτών. Διευκρινίζεται ότι για κάθε κατηγορία θα υπάρχει διαφορετική ταυτότητα οφειλής.

Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται ταχύτερη εξυπηρέτηση μέσω της χρήσης εναλλακτικών δικτύων καθώς και ηλεκτρονική ειδοποίηση των δημοτών μας για τις οφειλές τους καθώς και την εξόφλησή τους».

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s