Πλημμύρες στη Ν. Σμύρνη λόγω της νεροποντής

Η ξαφνική και έντονη νεροποντή, η οποία συνοδεύθηκε από χαλαζόπτωση, προξένησε πολλά προβλήματα σε αρκετά σημεία της Ν. Σμύρνης.

Ένα από αυτά τα σημεία είναι και ο πεζόδρομος επί της Πλατείας Βασ. Σοφίας, μπροστά από το 6ο Δημοτικό και το «Προσκοπείο». Στο σημείο αυτό τα νερά δημιούργησαν ένα ποτάμι το οποίο σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μετατράπηκε σε «λίμνη».

Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, δεν είναι η πρώτη φορά και παρόμοιες εικόνες αντικρίζουν κάθε φορά που υπάρχει μία λίγο έντονη βροχόπτωση.

Όπως μας κατήγγειλαν οι ίδιοι: «Αντιμετωπίζουμε στον πεζόδρομο πολλά προβλήματα. Κάθε φορά που βρέχει δεν μπορούμε να ξεμυτίσουμε, ή να περάσουμε απέναντι για να παραλάβουμε τα παιδιά μας από το σχολείο. Η κακοτεχνία στον πεζόδρομο δημιουργεί πολλά προβλήματα τους βροχερούς μήνες. Στο τέλος του πεζόδρομου, στη συμβολή με τη Θράκης που μαζεύονται τα νερά, θα προτιμούσατε να μην βρίσκεστε εκείνη την ώρα στο συγκεκριμένο σημείο. Για να διασχίσουμε τον χείμαρρο αυτό, πρέπει να φοράμε μόνο μακριές μπότες».

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s