Ο Πανιώνιος κοντά στους μαθητές της Νέας Σμύρνης

general-1170x650

Με ανακοίνωση της η Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA μας ενημερώνει ότι «εξορμά στην τοπική κοινωνία της Νέας Σμύρνης για να αναδείξει την ταυτόσημη πορεία του ιστορικού συλλόγου και της πόλης που αποτελεί, διαχρονικά, μια από το μεγαλύτερες «κοιτίδες» του ελληνικού μπάσκετ. Για όλα τα μέλη της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, παραμένει πρώτιστο μέλημα, η αλληλένδετη πορεία της ομάδας μπάσκετ με την μαθητική νεολαία της Νέας Σμύρνης».

Και η ανακοίνωση συνεχίζει αναφέροντας: «Σ΄ αυτή την κατεύθυνση, την Παρασκευή (26/1), αντιπροσωπεία της ομάδας θα επισκεφτεί το 6ο Γυμνάσιο και το 4ο Λύκειο Νέας Σμύρνης, ώστε να προσκαλέσει τους μαθητές για τον προσεχή, εντός έδρας αγώνα με τον ΓΣΛ-Φάρο (27/1, 16.30).

Αυτή η επίσκεψη στα σχολεία της Νέας Σμύρνης, είναι η αφετηρία παρόμοιων πρωτοβουλιών που θα πραγματοποιήσει η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA, παραμονές κάθε εντός έδρας αγώνα στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Στόχος μας είναι η ευαισθητοποίηση της νεολαίας και η τόνωση του ενδιαφέροντος των εφήβων για το μπάσκετ, με εγγυημένη ασφάλεια και μακριά από κάθε πιθανό κρούσμα βίας.

Κάθε έφηβος και κάθε έφηβη έχει θέση στις εξέδρες του Δημοτικού Γυμναστηρίου για να γνωρίσει και να αφουγκραστεί τον προσφυγικό πολιτισμό και αθλητισμό που εκπροσωπεί ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, με την υπεραιωνόβια ιστορία 128 ετών.

Αρωγοί και συνοδοιπόροι στην ίδια κατεύθυνση, είναι το γραφείο Παιδείας του Δήμου Νέας Σμύρνης, οι σύλλογοι Γονέων των σχολείων και οι εκπαιδευτικοί που είχαν άμεση ανταπόκριση για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να εμψυχώσουμε την νεολαία της τοπικής κοινωνίας- από κοινού- στον μπάσκετ.

Ραντεβού στις τάξεις και στις αυλές όλων των σχολείων της Νέας Σμύρνης!»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s