ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: Υποψήφιος πρόεδρος της Τοπικής της ΝΔ ο Μανώλης Γρηγοράκης

32077605_1770569509670045_511515177431072768_nΤην υποψηφιότητα του για πρόεδρος της τοπικής της Ν.Δ Νέας Σμύρνης, γνωστοποίησε με ανακοίνωση του ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Σμύρνης, Δημοτικος Σύμβουλος Μανώλης Γρηγοράκης.

Αναλυτικά ο κ. Γρηγοράκης αναφέρει:
«Αγαπητοί Νεοδημοκράτες,
Οι βουλευτικές εκλογές πλησιάζουν, και αργά η γρήγορα η Νέα Δημοκρατία θα κληθεί να βγάλει το τόπο μας από τη στενωπό στη οποία βρίσκεται τα τελευταία χρόνια και να χαράξει τη νέα πορεία για τη χώρα μας. Αυτό άλλωστε απαιτεί η κοινωνία μας, για να γίνει και πάλι η Ελλάδα μια κανονική και ευημερούσα χώρα. Να βγει οριστικά από την κρίση, και να δοθούν πραγματικές ευκαιρίες προόδου στους πολλούς…..!
Σε αυτές τις ιστορικές στιγμές που πρόκειται να ζήσουμε σύντομα, οι Τοπικές Οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας, ανά Δήμο καλούνται να παίξουν το σημαντικότατο εκείνο ρόλο που η παράταξή μας έχει ανάγκη. Πρώτα απ όλα θα πρέπει να αποκτήσουν την ικανότητα να αφουγκράζονται τη κοινωνία και δεύτερον να περνούν μηνύματα και θέσεις στα πλατιά λαϊκά στρώματα, σε τοπικό και περιφερικό επίπεδο, αναγκαία προϋπόθεση λαϊκής αποδοχής και ιδεολογικής κυριαρχίας της παράταξής μας στη κοινωνία.
Σε όλη τη διάρκεια της 10ους συνεχούς θητείας μου στα κομματικά τεκταινόμενα της Νέας Σμύρνης, διδάχτηκα δύο βασικές αλήθειες που πιστεύω κρίνουν κάθε φορά, την επιτυχία, την αποτελεσματικότητα και την επιβίωση τελικά της οργάνωσης στη Νέα Σμύρνη.
1ον. Το άνοιγμα στη κοινωνία και προσέγγιση του συνόλου των μελών της παράταξης, χωρίς αποκλεισμούς και προσωπικές εμπάθειες, και 2ον αλλά εξίσου σημαντικό την ανανέωση των προσώπων με νέους άφθαρτους ανθρώπους γεμάτους γνώσεις, ζωντάνια και όρεξη για προσφορά χωρίς προσωπικές στρατηγικές για επίτευξη άλλων συμφερόντων.
Έχοντας λοιπόν επίγνωση όλων αυτών που σας ανέφερα, σας ζητώ την εμπιστοσύνη σας, τη στήριξη και την ψήφο σας για την θέση του Προέδρου της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Σμύρνης. Όλοι μαζί ενωμένοι, μαχητικοί και διεκδικητικοί μπορούμε να πορευτούμε με υπευθυνότητα και συνέπεια για το καλό της Νέας Σμύρνης και για τη σωτηρία της πατρίδας μας που όλοι αγαπάμε!

Με εκτίμηση
Ο Υποψήφιος Πρόεδρος για την
ΔΗΜ.Τ.Ο της Ν.Δ Νέας Σμύρνης»

 

Οι εκλογές γίνονται την Κυριακή 13/5/2018 στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου της Νέας Σμύρνης, στην Κεντρική Πλατεία.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s