ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ: Επιμόρφωση Ηλεκτρονικών Υπολογιστών για δημότες

Μαθήματα προγραμμάτων χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών προσφέρει ο Δήμος Νέας Σμύρνης στους δημότες του. Τα μαθήματα είναι δωρεάν και οι συμμετέχοντες θα πληρώσουν μόνο το κόστος των εξετάσεων για την απόκτηση πιστοποιητικού χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση και οι λεπτομέρειες εγγραφής: «Ο Δήμος Νέας Σμύρνης στα πλαίσια της στήριξης των δράσεων της Δια Βίου Μάθησης και προκειμένου να προσφέρει τη δυνατότητα στους πολίτες του να αποκτήσουν πιστοποιημένη γνώση χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών και να βελτιώσουν έτσι τις δεξιότητές τους, συνεργάζεται με τον πιστοποιημένο συνεργάτη της UNICERT-Παν/μιο Πειραιώς, I.C.T.C. διοργανώνοντας εκπαιδευτικό πρόγραμμα δεξιοτήτων πληροφορικής που οδηγεί στην απόκτηση του αναγνωρισμένου (από το Ελληνικό Δημόσιο, τον ΕΟΠΠΕΠ και το ΑΣΕΠ) πιστοποιητικού χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών: “UNICERT PRIMARY”.
Συγκεκριμένα η συνεργασία του Δήμου Νέας Σμύρνης, περιλαμβάνει ένα κύκλο δωρεάν ταχύρρυθμων μαθημάτων στις ενότητες:
1) Microsoft Office: Word
2) Microsoft Office: Excel
3) Microsoft Office: Outlook – Internet
4) Microsoft Office: Access
5) Microsoft Office: Power Point
6) Microsoft Office: Windows
Οι εκπαιδευόμενοι επιβαρύνονται μόνο με το κόστος των εξετάσεων το οποίο ανέρχεται στα 190,00€ και αποτελεί τελικό κόστος (καταβάλλεται σε 2 δόσεις: 90 ευρώ με την έναρξη των μαθημάτων και 100 ευρώ την ημέρα των εξετάσεων).
Τα μαθήματα και οι εξετάσεις πιστοποίησης θα διεξαχθούν στο I.C.T.C. «International Computer Training Center» στην οδό Λαγουμιτζή 24, 4ος όροφος (πίσω από το Πάντειο Πανεπιστήμιο), στην Καλλιθέα, από έμπειρους και με εξαιρετική τεχνογνωσία πιστοποιημένους καθηγητές.
Δηλώσεις συμμετοχής: Τετάρτη και Πέμπτη 10πμ-12μμ στην Κοινωνική Υπηρεσία (Ελ.Βενιζέλου 18, 2ος όροφος) από τις 12/7/2018 έως τις 26/7/2018. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας».

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s