Στο «Αρτάκης» ο Πανιώνιος μέχρι και Νοέμβριο

artakis

Η καθυστέρηση της έναρξης των έργων για την κατασκευή του νέου κλειστού γυμναστηρίου Νέας Σμύρνης, λύνει προσωρινά το πρόβλημα αναζήτησης έδρας για την ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου.

Ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης ανακοίνωσε σήμερα ότι η ΚΑΕ Πανιώνιος θα μπορεί να χρησιμοποιεί τις εγκαταστάσεις του γηπέδου μέχρι και την τελευταία ημέρα πριν ξεκινήσουν τα έργα, τα οποία αναμένεται τελικά να αρχίσουν κοντά στον Νοέμβριο.

Η εξέλιξη αυτή είναι σίγουρα θετική για τον «Ιστορικό» γιατί αφενός μέχρι στιγμής δεν έχει βρει έδρα και αφετέρου γιατί θα δώσει τους κρίσιμους αρχικούς αγώνες του Α’ γύρου στη φυσική του έδρα.

Η απόφαση αυτή του Δημάρχου χαιρετίστηκε από όλες τις πτέρυγες του Δημοτικού Συμβούλιου, ενώ η ΚΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε και ευχαριστήρια ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ

Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA ευχαριστεί τον Δήμαρχο Νέας Σμύρνης κ. Σταύρο Τζουλάκη για την σημερινή απόφαση του να παραχωρήσει κατά αποκλειστικότητα την χρήση του Δημοτικού γυμναστηρίου στην ομάδα μπάσκετ για τις προπονήσεις, τους φιλικούς και επίσημους αγώνες της, μέχρι την έναρξη της κατεδάφισης του, τους επόμενους μήνες, καθώς και για την πρωτοβουλία που θα αναλάβει στην εξεύρεση άλλου κλειστού γηπέδου και το οποίο θα αποτελέσει την επόμενη και μόνιμη έδρα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, έως την αποπεράτωση του νέου κλειστού γηπέδου που θα κατασκευασθεί στον χώρο του υπάρχοντος.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s