ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: Έπεσαν οι υπογραφές για τη κατεδάφιση του Κλειστού Γυμναστηρίου

41109587_1918098481583159_1370655807980437504_n

Υπογράφηκε την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018 μεταξύ του Δημάρχου Νέας Σμύρνης κ. Σταύρου Τζουλάκη και της αναδόχου εταιρίας «ΑΛΥΣΟΣ Α.Τ.Ε.», εκπροσωπούμενης από τον κ. Κοκοσαλάκη Χρήστο, το συμφωνητικό για την «ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ» επί της οδού Αρτάκης, στη θέση του οποίου προβλέπεται να ανεγερθεί το νέο Πολυδύναμο Βιοκλιματικό Κλειστό Γυμναστήριο.
Όπως είναι γνωστό, το έργο είναι Προϋπολογισμού 450.000,00€. Η μελέτη έγινε από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Νέας Σμύρνης και εκτός της κατεδάφισης του γυμναστηρίου περιλαμβάνει ανακατασκευές στον περιβάλλοντα χώρο, καθώς και παρεμβάσεις στο κτίριο των καταστημάτων επί της οδού Αρτάκης. Το έργο της κατεδάφισης χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους του Δήμου Νέας Σμύρνης.

Ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης με δηλώσεις του ανέφερε: «Σήμερα υπογράψαμε με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας ΑΛΥΣΟΣ ΑΤΕ κ. Χρήστο Κοκοσαλάκη το συμφωνητικό για την κατεδάφιση του κλειστού γηπέδου μπάσκετ στην οδό Αρτάκης. Θα προσπαθήσουμε για την έναρξη των εργασιών το συντομότερο δυνατόν».

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s