ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: Όλα έτοιμα για τον Αγώνα Ιστορικής Μνήμης την Κυριακή 14/10

Με μήνυμα του στο Facebook, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Νέας Σμύρνης και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Αγώνα, Βαγγέλης Χατζατουριάν, αναφέρθηκε στην οργάνωση και προετοιμασία του 4ου Αγώνα Ιστορικής Μνήμης, ο οποίος θα γίνει την Κυριακή 14 Οκτωβρίου στη Νέα Σμύρνη, προσελκύοντας χιλιάδες αθλητές και θεατές.
Στον αγώνα θα τρέξουν 7.000 δρομείς, ενώ μαζί με τους συνοδούς, θεατές και επισκέπτες αναμένεται περίπου 20.000 κόσμου να βρεθεί στη Νέα Σμύρνη.

Αναλυτικά στο μήνυμα του ο κ. Χατζατουριάν αναφέρει:

«ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ… Φτάσαμε στο τέρμα… Σε λίγες ώρες θα ξεκινήσει ο 4ος Αγώνας Ιστορικής Μνήμης της Νέας Σμύρνης, και όλοι εμείς που δουλέψαμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, περιμένουμε να το δούμε να εκφράζεται, στα χαμογελαστά πρόσωπα των 7000 δρομέων. Για να φτάσουμε στην εκκίνηση ξεκινήσαμε από πολύ νωρίς, μήνες νωρίτερα.
Χιλιάδες εργατοώρες, τηλέφωνα, συναντήσεις, διαπραγματεύσεις, φωνές.
Το καλό δεν γεννιέται χωρίς κόπο.
Και εμείς δεν στοχεύσαμε στο καλό, στοχεύσαμε στο άριστο.
Ο αριθμός των συμμετεχόντων αναδεικνύει τον αγώνα μας, σε έναν από τους 10 μεγαλύτερους στην Ελλάδα, και τον τρίτο μεγαλύτερο στην Αθήνα.
Η διαχείριση ενός τέτοιου γεγονότος δεν είναι εύκολη, και φυσικά δεν επιτυγχάνεται χωρίς συλλογική δουλειά.
Προσωπικά αισθάνομαι υποχρεωμένος, σε κάθε μια και καθένα που πρόσθεσε τη δική του μικρή ή μεγάλη προσπάθεια για να πετύχει αυτός ο αγώνας. Ιδιαίτερα θέλω να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους συνεργάτες μου στον Πολιτιστικό Οργανισμό που παρ’όλο που βάλλονται από γραφειοκρατίες και τοπικούς «δαίμονες» συνεχίζουν να εργάζονται και να στηρίζουν κάθε προσπάθειά μου. Επίσης στους εκατοντάδες εθελοντές, στην Ιωάννα Καρυοφύλλη, στον Περικλή Μπάκα, στον Βαγγέλη Παπαποστόλου, μα πάνω απ’ όλα στους περισσότερους από 7.000 δρομείς, που θα κάνουν την Κυριακή -για μία ακόμα φορά- τη Νέα Σμύρνη πρωταγωνιστή και πρωτοπόρο σε όλη την Ελλάδα.
Καλό αγώνα σε όλους,
Θα σας δω στη γραμμή εκκίνησης,
Σας ευχαριστώ».

xatzatourian_facebook

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s