Μεγάλη συμμετοχή στην Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Ν. Σμύρνης

Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας των Φύλων του Δήμου Νέας Σμύρνης, σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας διοργάνωσαν στις 3 και 4 Νοεμβρίου εθελοντική αιμοδοσία για την ενίσχυση της Δημοτικής Δανειστικής Τράπεζας Αίματος.

Η αιμοδοσία έγινε στον Δημοτικό Πολιτιστικό Πολυχώρο «Γαλαξίας», με την ενεργό συμμετοχή και αρωγή της Ομάδας Εθελοντών «Ενεργός Δράση», του Συλλόγου Υπαλλήλων Νέας Σμύρνης, του Ροταριανού Ομίλου Νέας Σμύρνης, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, του Σώματος Εθελοντών – Σαμαρειτών – Διασωστών Νέας Σμύρνης, του Συλλόγου Ιμβρίων, του Συλλόγου Τενεδίων «ο Τέννης», της Ένωσης Ποντίων «Η Μαύρη Θάλασσα», του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Όλοι μαζί για τη Νέα Σμύρνη», του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Σμύρνης, με την υποστήριξη της εταιρείας «ΒΙΚΟΣ».

Όπως μας δήλωσε ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Παναγιώτης Γιατζίδης,  «Η αιμοδοσία στέφθηκε για άλλη μία φορά με μεγάλη επιτυχία, καθώς πλέον η εθελοντική αιμοδοσία έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος της ζωής πολλών συμπολιτών μας. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν σημαντική, είτε ως αιμοδότες είτε ζητώντας πληροφορίες για την εκδήλωση, πράγμα που αποδεικνύει την έμπρακτη αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται αίμα κάποια στιγμή στη ζωή τους. Η ευαισθητοποίηση του κόσμου για την προσφορά αίματος αυξάνεται συνεχώς, και όλοι μαζί καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια έτσι ώστε κανείς συνάνθρωπος μας να μην στερηθεί ποτέ στο μέλλον το αγαθό του αίματος. Για το σκοπό αυτό και λόγω της αυξημένης πλέον προσφοράς και ζήτησης αίματος η αιμοδοσία θα πραγματοποιείται τρεις φορές το έτος».

 

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s