ΔΗΜΟΣ ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟΥ: Δράση «Όλοι μαζί μπορούμε στη γνώση»

Gnwsi_660X340_612_315

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ & ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ δίνει την δυνατότητα σε άτομα της τρίτης ηλικίας απ’ την Πόλη μας, να εκπαιδευτούν δωρεάν, στη διαχείριση ηλεκτρονικών υπολογιστών και ασφαλούς προήγησης στο Διαδίκτυο.

Όπως μας ενημερώνει το σχετικό Δελτίο Τύπου: «Η δράση υλοποιείται με την στήριξη της Κ.Ε.Δ.Ε από το Διεθνές Ινστιτούτο Κυβερνοασφάλειας – CSI Institute του οποίου ηγείται ο Αντιστράτηγος ε.α. ΕΛ.ΑΣ. Μανώλης Σφακιανάκης και η δράση χωρίζεται σε δύο κύκλους μαθημάτων ανά εκπαιδευτική σειρά με διαφορετικούς συμμετέχοντες ανά κύκλο εκμάθησης.

Ο εκπαιδευτικός κύκλος είναι μηνιαίος και περιλαμβάνει 2 δίωρα την εβδομάδα, ενώ η διδασκαλία των συμμετεχόντων υλοποιείται από εξειδικευμένο εκπαιδευτικό προσωπικό.

Στο τέλος κάθε εκπαιδευτικής δράσης απονέμονται βεβαιώσεις σπουδών για τα άτομα που συμμετείχαν στην εκπαίδευση.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το ενδιαφέρον δημοτών και κατοίκων για την συγκεκριμένη δράση είναι ιδιαίτερα μεγάλο ενώ ήδη ο πρώτος κύκλος με 22 συμμετέχοντες ολοκληρώνεται στις 19 Δεκεμβρίου και καταβάλλεται προσπάθεια να υλοποιηθούν και άλλοι.
Την ευθύνη για την οργάνωση και την υλοποίηση του προγράμματος είχε η Αντιδημαρχία Παιδείας του Δήμου μας υπό τον συντονισμό του Αντιδημάρχου Γιάννη Φωστηρόπουλου και των συνεργατών του».

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s