Ν. ΣΜΥΡΝΗ: Ομόφωνο ψήφισμα καταδίκης της τρομοκρατίας από το Δημοτικό Συμβούλιο

skaiktirio1712-682x384

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νέας Σμύρνης με ομόφωνη απόφαση του καταδικάζει την βομβιστική επίθεση κατά του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ. Το ψήφισμα εισηγήθηκε στο σώμα η Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας Νέας Σμύρνης, δια του Προέδρου της και Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μανώλη Γρηγοράκη.

Αναλυτικά το ψήφισμα αναφέρει:

 

Ψήφισμα καταδίκης της βομβιστικής επίθεσης στο τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ

Κύριε Πρόεδρε και αγαπητά μέλη του Δημ. Συμβουλίου Νέας Σμύρνης,

Καταδικάζουμε απερίφραστα την τοποθέτηση βόμβας τις πρώτες πρωινές ώρες της 17-12-2018 στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, μία τρομοκρατική ενέργεια, βαθιά αντιδημοκρατική, που στρέφεται ενάντια στην ελευθεροτυπία,  την ενημέρωση και τον πλουραλισμό, υποσκάπτοντας το δημοκρατικό πολίτευμα αυτής της χώρας. Πεποίθηση μας  είναι ότι η Δημοκρατία, η πολυφωνία και η ελευθεροτυπία δεν φιμώνονται και δεν τρομοκρατούνται από κανέναν.

Είναι καθήκον και υποχρέωση λοιπόν , όλων των δημοκρατικών κομματικών δυνάμεων, όλων των συλλογικοτήτων και όλων των δημοκρατικών πολιτών,  να καταδικάσουν απερίφραστα αυτή την άνανδρη και στοχευόμενη επίθεση, επισημαίνοντας ότι η τρομοκρατία δεν έχει θέση στην κοινωνία μας.

Γι αυτό το λόγο λοιπόν, γνωρίζοντας της δημοκρατικές πεποιθήσεις και απόψεις αυτού του Δημοτικού Συμβουλίου, φέρνουμε αυτό το έγγραφο προς ψήφιση, ως ελάχιστη μορφή συμπαράστασης και υποχρέωση μας να καταδικάσουμε και εμείς τη βία την βαρβαρότητα και τον παραλογισμό και παράλληλα να ευχηθούμε, ότι και η Πολιτεία, ως οφείλει, θα κάνει το καθήκον της, δηλαδή θα εντοπίσει άμεσα και να οδηγήσει στη Δικαιοσύνη τους υπαίτιους.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου Νέας Δημοκρατίας Νέας Σμύρνης

Ο πρόεδρος Μανώλης Γρηγοράκης

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s