Ο Δήμος Νέας Σμύρνης βράβευσε τους απόφοιτους & αριστούχους μαθητές του 2018

Πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία, την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου στο Ίδρυμα Ευγενίδου, η τελετή βράβευσης των αποφοίτων και των αριστούχων του έτους 2018 των σχολείων της Νέας Σμύρνης, η οποία έγινε για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Απονεμήθηκαν 50 διατακτικές αξίας 200 ευρώ τουλάχιστον η καθεμία, με κοινωνικά κριτήρια που έχουν εξεταστεί από την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου, σε μαθητές που εισήχθησαν σε πανεπιστημιακές σχολές της επαρχίας και αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, 12 διατακτικές αξίας 150 ευρώ η καθεμία από την εταιρία Tommy Hilfiger και 12 tablets από την εταιρία MLS στον 1ο και 2ο αριστεύσαντα μαθητή κάθε Λυκείου. Επίσης απονεμήθηκαν σε όλους τους μαθητές της Γ’ Λυκείου του σχολικού έτους 2017-18 λευκώματα που περιέχουν φωτογραφίες τους, ανά Λύκειο. Η έκδοση του λευκώματος, μία πραγματικά πολύ ωραία ιδέα η οποία συναντάται σε σχολεία του εξωτερικού,  ξεκίνησε τη φετινή χρονιά και επιθυμία των διοργανωτών είναι να συνεχιστεί και τις επόμενες.

Η τελετή επιβράβευσης των κόπων των μαθητών, κάτι που αποτελούσε πολυετής επιθυμία των ανθρώπων του Δήμου Νέας Σμύρνης, υλοποιήθηκε από την Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο Νέας Γενιάς και Καινοτομίας Μαριέττα Μπακαλοπούλου, σε συνεργασία με όλο το Τμήμα Παιδείας και την Κοινωνική Υπηρεσία.

Ο Δήμαρχος Σταύρος Τζουλάκης συνεχάρη τα παιδιά και τόνισε την αναγκαιότητα της γνώσης στη ζωή τους. Στη συνέχεια τοποθετήθηκαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Συρίγος, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο Νέας Γενιάς και Καινοτομίας κ. Μπακαλοπούλου, ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Ζαβός, ο Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων του Δήμου Νέας Σμύρνης κ. Γιαννιώτης.

Στην εκδήλωση, η οποία έγινε στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του «Ευγενίδειου», το παρόν έδωσαν, εκτός από τα παιδιά και τους γονείς τους, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι της Νέας Σμύρνης.

 

H κ. Μπακαλοπούλου με ανάρτηση της τόνισε: «Η Αριστεία είναι το αποτέλεσμα προσπαθειών και κόπων πολλών ετών. Ο Δήμος μας και κάθε Δήμος θα πρέπει να επιβραβεύει τους «Άριστους». Ευχαριστώ το Δήμαρχο ΣΤΑΥΡΟ ΤΖΟΥΛΑΚΗ που βοήθησε τόσο πολύ ώστε να ολοκληρώσουμε για 2η συνεχόμενη χρονιά το πρόγραμμα Επιβράβευσης Αποφοίτων. Ευχαριστώ θερμά τις εταιρίες TOMMY HILFIGER κι MLS Making Life Simple που θέλησαν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα Βράβευσης Αριστούχων. Τέλος ευχαριστώ τους Λυκειάρχες των Σχολείων του Δήμου μας και τους υπαλλήλους του Δήμου για την πολύτιμη συμβολή και βοήθειά τους. Συγχαρητήρια στα παιδιά μας!»

48390977_325876498249895_4407238634470637568_n
Ο Μάριος Τσουρούς, απόφοιτος της Λεοντείου Σχολής της Νέας Σμύρνης, ο οποίος εισήχθη στην Ιατρική Αθηνών με 19254 μόρια. Είναι ο πρώτος των πρώτων από όλους τους αποφοίτους των σχολείων της Νέας Σμύρνης.

 

Φωτογραφίες: Κωνσταντίνα Βασσάλου

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s