Θερμαινόμενοι χώροι αστέγων στο Δήμο Νέας Σμύρνης

INSURANCEDAILY-THERMOMETRO

Λόγω των αναμενόμενων χαμηλών θερμοκρασιών, ειδική ομάδα Κοινωνικών Λειτουργών της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης  του Δήμου Νέας Σμύρνης ενημέρωσε τους αστέγους του Δήμου για τις επερχόμενες άσχημες καιρικές συνθήκες, καθώς και για την λειτουργία ειδικών θερμαινόμενων χώρων του Δήμου. Οι χώροι αυτοί τίθενται σε λειτουργία κάθε φορά που αντιμετωπίζουμε ακραία καιρικά φαινόμενα και εκεί μπορούνοι άστεγοι, εκτός των άλλων, να σιτισθούν και να αντιμετωπίσουν ανάγκες σωματικής υγιεινής.

Ο Εντεταλμένος  Δημοτικός Σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Παναγιώτης Γιατζίδης, σε ανακοίνωση του τονίζει: «Στην προσπάθεια μας αυτή ζητούμε και την συνδρομή των πολιτών, οι οποίοι θα πρέπει να μας ενημερώνουν στην Κοινωνική Υπηρεσία (τηλ. 2132025882), στην περίπτωση που εντοπίζουν κάποιον άστεγο συνάνθρωπο μας εντός των ορίων του Δήμου Νέας Σμύρνης .
Ο Δήμος Νέας Σμύρνης στο πλαίσιο αντιμετώπισης ακραίων καιρικών φαινομένων, διαθέτει θερμαινόμενο χώρο στο Β’ ΚΑΠΗ (όποτε το απαιτούν οι ανάγκες από τις 19:00 έως τις 7:00 της επόμενης ημέρας), για τη φιλοξενία αστέγων, λόγω των ιδιαίτερα  χαμηλών θερμοκρασιών.
Υπενθυμίζουμε, παράλληλα, ότι σε καθημερινή βάση από τις 7:00 (πρωινή) έως τις 19:00 ανοιχτά είναι για τους πολίτες όλα τα ΚΑΠΗ του Δήμου:

  1. Α’ ΚΑΠΗ, Αρτάκης 34
  2. Β’ ΚΑΠΗ, Σταδίου 32-34
  3. Γ’ ΚΑΠΗ, Πλαστήρα 57
  4. Δ’ ΚΑΠΗ, Ραιδεστού 11-13
  5. Ε’ ΚΑΠΗ, Ελλησπόντου 65

Κάνουμε πράξη την Αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο».

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s