ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και κοπή πίτας

IMG_20190131_164339.jpg
Ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Παναγιώτης Τσιάπης κόβει την πίτα. Στη φωτογραφία διακρίνονται και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Εμμ. Γρηγοράκης, Μ. Μπακαλοπούλου και Ν. Γαλανοπούλου, που βοήθησαν στην όλη διαδικασία.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 31 Ιανουαρίου, η προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Νέας Σμύρνης, η πρώτη για το έτος 2019 και έτσι πριν την έναρξη πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Την κοπή έκανε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Τσιάπης, ο οποίος ευχήθηκε υγεία και ευτυχία σε όλους τους παρευρισκόμενους δημοτικούς συμβούλους και δημότες που παρακολούθησαν τη συνεδρίαση. Το φλουρί έτυχε στον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ανατροπή στην Πόλη» και υποψήφιο Δήμαρχο κ. Γιώργο Οικονόμου.

  • Μετά την κοπής της πίτας και πριν την έναρξη της συνεδρίασης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των 3 αξιωματικών που χάθηκαν στα Ίμια στις 31/1/1996 Χριστόδουλου Καραθανάση, Παναγιώτη Βλαχάκου, Έκτορα Γιαλοψού και για τους πρόσφατα αποβιώσαντες υπαλλήλους και στελέχη του Δήμου Νέας Σμύρνης

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s